Mijn favorieten

UITGEBREID TAXATIERAPPORT

Als register makelaar en gecertificeerd taxateur kunt u met een gerust hart een beroep op ons doen voor de taxatie van uw woning. Het professioneel laten taxeren van uw woning kan van groot belang zijn bij bijvoorbeeld het regelen van uw hypotheek.. Het is prettig te weten dat u bij Stadhouder Makelaardij altijd terecht kunt voor een solide taxatierapport. Wij zijn volledig op de hoogte van de marktsituatie, kennen de regionale markt- en  prijsontwikkelingen als geen ander en hanteren een marktconform tarief.

SNELHEID!
Zoals elke taxateur, die aangesloten is bij het NWWI, zijn wij uiteraard vakbekwaam. Toch onderscheiden wij ons van onze collega's. Wij werken namelijk niet alleen maar pandgericht, maar ook klantgericht. Dat houdt in dat wij qua snelheid van opnemen en uitwerken graag met u meedenken. Vaak is een taxatie het sluitstuk van een financieringsaanvraag en is SNELHEID voor u als klant ERG BELANGRIJK. Op dit vlak denken wij graag met u mee!
 

WILT U MEER INFORMATIE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Via deze button van het NWWI kunt u ook direct de taxatie invoeren en aanvinken dat wij uw taxateur zijn. Dit doet u door onze bedrijfsnaam aan te vinken.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring